KIBRIS GAZİSİ'DEN DUYGULANDIRAN JEST…

Ankara'da yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş, sağlık sektöründe çok ender rastlanan bir örnek davranışa imza attı. Gazi, tedavi görüp çok memnun kaldığı Lokman Hekim Sincan Hastanesi'ni ziyaret ederek, davet ettiği basının huzurunda doktoruna ve hastan

Sağlık 12.08.2014 13:09:21 0
KIBRIS GAZİSİ

Ankara’da yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş, sağlık sektöründe çok ender rastlanan bir örnek davranışa imza attı. Gazi, tedavi görüp çok memnun kaldığı Lokman Hekim Sincan Hastanesi’ni ziyaret ederek, davet ettiği basının huzurunda doktoruna ve hastane yöneticilerine teşekkür etti.

1974 yılında Kıbrıs Beşparmak Dağları`nda gazi olan ve babası İsmet Erdoğmuş`u da yıllar önce Sarıkamış`ta şehit olarak kaybeden Mehmet Erdoğmuş, Lokman Hekim Sincan Hastanesi’nde safra kesesi ameliyatı oldu.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hayati Aslantaş tarafından ameliyat edilen Gazi, ‘şeref aylığı alanların sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması’ uygulaması kapsamında hiçbir ücret ödemedi.
Başarılı operasyonun ardından taburcu olan Gazi Erdoğmuş, kendisine yakın alaka gösteren doktoru ve hastane personeline teşekkür etmek için ilginç bir fikir geliştirdi. Gazi, hastaneye davet ettiği basın mensupları huzurunda memnuniyetini dile getirdi. 
Gazi Mehmet Erdoğmuş, ‘’Rahatsızlığım nedeniyle geçtiğimiz günlerde Lokman Hekim Sincan Hastanesi`ne gittim. Gazi olduğumu öğrenen hastane yönetiminin gösterdiği hürmet

bana yeniden gazi olduğumu hatırlattı. Beni çok güzel ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz vatandaşlar ve Gazi’ler sadece eleştirmek veya şikayet etmek için değil hastanelerimize teşekkür etmek için de basına bilgi vermeliyiz diye düşünüyorum" dedi.

GÜVENDİ: ‘’ONLAR BAŞIMIZIN TACIDIR’’
`’Şehit yakınları ve gazilerimiz başımızın tacıdır’’ diyen Lokman Hekim Hastaneleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, "Vatan ve millet için savaşmış gaziler ve şehit aileleri milletimizin kutsal emanetleridir. Biz de Lokman Hekim Sağlık Gurubu olarak onlara en iyi hizmet vermenin çabası içindeyiz. Onları el üstünde tutmamız gerekiyor. Devletimiz gazilerimize ayrıcalıklar sağladıysa bize de bunları koşulsuz uygulamak düşer" diye konuştu.
Kıbrıs Gazisini başarılı bir operasyon sonucu eski sağlığına kavuşturan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hayati Aslantaş ise ‘’Gazimizin sağlık durumu çok iyi. Hızla iyileşiyor. Kendini vatan için adayan gazilerimize ne yapsak azdır’’ şeklinde konuştu.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00